»Vi er lidt uforstående overfor, at man skal reducere prisen yderligere,« siger Louise Broe, chefkonsulent i Lægemiddelindustriforeningen.

Lif om firmaer, der skal skære i prisen: »Det bliver svært at forestille sig« Lægemiddelindustriforeningen (Lif) har svært ved at se meningen i, at firmaerne skal give yderligere nedslag i prisen, når de ansøger om en betinget godkendelse. Det fremgår ellers af Danske Regioners udspil til en model for betingede anbefalinger.

Der er bekymrede miner at spore hos industrien, efter at Danske Regioner endelig er nedkommet med en model for arbejdet med at indføre betingede anbefalinger i Medicinrådet, som Dagens Pharma beskrev i går. Det er svært at forestille sig, at virksomheden indgår en prisaftale, hvorefter man skal gå yderligere ned i pris, og hvis man ikke gør det, så afviser Medicinrådet at give en betinget anbefaling Louise Broe, chefkonsulent, Lægemiddelindustriforeningen Louise Broe, der er chefkonsulent i Lægemiddelindustriforeningen (Lif), undrer sig...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.