Jakob Kjellberg.
Jakob Kjellberg har 15 års erfaring med at gennemføre evalueringer i sundhedsvæsenet, blandt andet med fokus på lægemidlers omkostningseffektivitet, og om nye dyre lægemidler bør være end del af standardbehandling. 

Sundhedsøkonom om brug af betingede anbefalinger: Ingen mirakelkur Danske Regioners bestyrelse har bedt Medicinrådet og Amgros om at undersøge muligheden for at benytte betingede anbefalinger. Det er et efterspurgt redskab særligt til smalle lægemidler, men ifølge sundhedsøkonom Jakob Kjellberg er der tale om en lappeløsning.

Selvom en øget brug af betingede anbefalinger er et ønske fra industrien, patientforeninger og politikere, får en sådan model næppe den store betydning. Hvis man ikke har klare stop- og startkriterier, ændrer det ikke meget i praksis Jakob Kjellberg, professor og sundhedsøkonom, VIVE Det vurderer sundhedsøkonom Jakob Kjellberg, der professor ved Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd (VIVE). Han betegner betingede anbefalinger som den bedste af flere dårlige løsninger, hvad angår vurderinger af lægemidler til små patientgrupper. »Situationen nu...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.