»Det er uholdbart, hvis Medicinrådets arbejde forsinkes, fordi der ikke er en formand for et fagudvalg, siger Bent Hansen, formand for Danske Regioner.

Regioner vil udpege formænd til fagudvalg under Medicinrådet Danske Regioner siger ja til forslag fra Medicinrådet, der i særlige tilfælde skal give regionerne mulighed for at udpege formænd for fagudvalg.

Danske Regioners bestyrelse bakker op om et forslag fra Medicinrådet, som skal hjælpe til at løse problemer med at finde formænd til fagudvalg under Medicinrådet. Medicinrådet har haft vanskeligheder med at få udpeget formænd til en række fagudvalg, fordi Lægevidenskabelige Selskaber (LVS) ikke har kunnet finde specialister, der har ønsket at påtage opgaven. Det har betydet, at Medicinrådet i nogle tilfælde har haft problemer med at overholde tidsplanen for vurdering af lægemidler. Danske Regioners bestyrelse har derfor drøftet en redegørelse med løsningsforslag udarbejdet...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.