Pædiatere beder Folketinget om hjælp: »Det er efterhånden svært at se forældrene i øjnene«
»Vi kan genbruge materiale fra SCID-screeningen, hvor vi laver materiale, som man også kan bruge til SMA-analysen, så derfor er det ret billigt og nemt at indføre screeningen,« siger Allan Lund (t.h.), der sammen med sin kollega Peter Born (t.v.) har haft foretræde for Sundhedsudvalget i Folketinget for at fremskynde processen for indførelse af en SMA-screening af alle nyfødte.Foto: Rigshospitalet

Pædiatere beder Folketinget om hjælp: »Det er efterhånden svært at se forældrene i øjnene« De to overlæger Allan Lund og Peter Born har haft foretræde for Folketingets Sundhedsudvalg for at lægge pres på Sundhedsministeriet, der stadig har Sundhedsstyrelsens anbefaling om indførelse af screening for SMA hos nyfødte under behandling.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind