Karin Friis Bach (R), formand for sundhedsudvalget i Danske Regioner, vil fortsat holde øje med Medicinrådets sagsbehandlingstider for at sikre sig, at problemet ikke forværres.

Politikere smækker pengekassen i: Ikke flere penge til Medicinrådet De Radikale, Venstre og Socialdemokratiet slår fast, at Medicinrådet skal holde sig inden for tidsgrænserne i sagsbehandlingen, og at det skal ske indenfor den nuværende økonomiske ramme.

Medicinrådet skal holde sagsbehandlingstiden nede, så det ikke tager mere end 12 uger at behandle en ansøgning fra industrien. Det fastslår flere regionsrådspolitikere på tværs af partiskel. Som beskrevet i Dagens Pharma har Medicinrådet endnu ikke formået at holde den gennemsnitlige sagsbehandlingstids for rådets 12-ugers-processer under 12 uger. Det samme gælder for syv-ugers-processerne, hvor problemet med lange sagsbehandlingstider er endnu større. I 2020 lå Medicinrådets gennemsnitlige sagsbehandlingstid på 17 uger for 12-ugers-processerne. Det svarer til en gennemsnitlig overskridelse på 35...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.