Jakob Kjellberg.
»Erfaringen har været, at de norske priser generelt ligger under de danske, og man kan derfor håbe, at man på et fælles marked vil kunne få de norske priser, hvilket jo netop er det, man arbejder hen imod,« siger professor i sundhedsøkonomi ved Vive Jakob Kjellberg.

Sundhedsøkonom: Fælles medicinaftale med Norge er en gevinst for Danmark Den nye aftale om fælles udbud af lægemidler vil give Danmark god mulighed for at reducere medicinpriser, vurderer professor i sundhedsøkonomi Jakob Kjellberg.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA. Googles Privatlivspolitik and vilkår gælder.