Amgros med adm. direktør Flemming Sonne i front undersøger, om der på dansk grund af sket brud på EUs konkurrencelovgivning på medicinområdet.

Amgros overvejer at anlægge retssager mod pharma-virksomheder Med Amgros som tovholder arbejder landets fem regioner i al hemmelighed på at undersøge, hvorvidt der er grundlag for at føre retssager mod internationale pharmavirksomheder for brud på EU-konkurrencelovgivning i Danmark.

I en sløret proces arbejder Amgros med et advokatfirma på de indledende undersøgelser forud for potentielle retssager på medicinområdet. Det er korrekt, at Amgros er tovholder på potentielle retssager, som vedrører lægemidler. De potentielle retssager vedrører eventuelle erstatningssøgsmål for overtrædelse af EU’s konkurrenceregler Skriver Amgros i en mail til Dagens Pharma Udgangspunktet er en mistanke om, at flere specifikke virksomheder i medicinalindustrien i Danmark har brudt EU’s konkurrencelovgivning. Sagen er på nuværende tidspunkt mørkelagt af myndighederne, og Amgros kan på...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.