Medicinrådets QALY-sager er ofte forsinket Medicinrådet overskrider tidsfristen i tre ud af syv sager har overskredet tidsfristen på 16 uger. Lægemiddelindustriforeningen (Lif) har lavet en rundspørge blandt medlemmerne. Derfor vil Lif have rådet til at stramme op.

Mens Medicinrådets medlemmer og formandskab på den ene side klager over en stor arbejdsbyrde, vil industrien have rådet til at arbejde hurtigere. Lægemiddelindustriforeningen (Lif) har lavet en rundspørge blandt medlemmer, der har lægemidler til vurdering i Medicinrådet, og den viser, at sagsbehandlingstiden i 3 ud af 7 igangværende sager efter QALY-metoden er forsinket udover de 16 uger, som rådet har til at sagsbehandle. Rundspørgen viser også, at 9 ud af 12 vurderinger efter den ‘gamle’ metode er forsinket udover de...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.