COVID-19- vacciner
Pfizer var det lægemiddelfirma, der i 2021 omsatte for mest i Danmark. Den position skal især ses i lyset af, at der sidste år blevet givet 3,9 mio. danske vaccinestik med firmaets COVID-19-vaccine. Lige i hælene på Pfizer kommer Janssen og Takeda.Foto: Katrine Becher Damkjær/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix

Ny kortlægning: Pfizer, Janssen og MSD omsætter for mest i Danmark Øverst på listen over de medicinalfirmaer, der sidste år havde den største danske omsætning, troner Pfizer, der har solgt 3,9 mio. doser af firmaets COVID-19-vaccine i Danmark alene i 2021. Det viser Dagens Pharmas kortlægning af økonomien i den danske medicinalindustri. Selvom industrien fortsat oplever vækst herhjemme, advarer Lif om, at lange sagsbehandlingstider risikerer at få negative konsekvenser på det globale topledelsers syn på Danmark som testland.

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.