Skat jagtede Sandoz i årevis: Nu har parterne indgået forlig Højesteret skulle have taget stilling til Sandoz’ transfer pricing-sag, hvor Skattestyrelsen ville hæve generikaproducentens skattebetaling med 57,1 millioner kroner i 2006, 2007, 2008, 2009 og 2010, men nu har parterne indgået et forlig.

Den danske afdeling af generika-giganten Sandoz, der er ejet af schweiziske Novartis, og Skattestyrelsen kan langt om længe give hinanden håndslag. Vi er som nævnt uenige i afgørelsen, der også modsiger Landsskatterettens kendelse, men har opnået et passende forlig, der muliggør en afslutning af sagen Carsten Gleerup, adm. direktør, Sandoz A/S Gennem knap et årti har Skat jagtet Sandoz A/S og moderselskabet Novartis Healthcare A/S i forsøget på at hæve Sandoz’ skattepligtige indkomst med omkring 285,5 millioner kroner for årene...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind