Skat jagtede Sandoz i årevis: Nu har parterne indgået forlig Højesteret skulle have taget stilling til Sandoz’ transfer pricing-sag, hvor Skattestyrelsen ville hæve generikaproducentens skattebetaling med 57,1 millioner kroner i 2006, 2007, 2008, 2009 og 2010, men nu har parterne indgået et forlig.

Den danske afdeling af generika-giganten Sandoz, der er ejet af schweiziske Novartis, og Skattestyrelsen kan langt om længe give hinanden håndslag. Vi er som nævnt uenige i afgørelsen, der også modsiger Landsskatterettens kendelse, men har opnået et passende forlig, der muliggør en afslutning af sagen Carsten Gleerup, adm. direktør, Sandoz A/S Gennem knap et årti har Skat jagtet Sandoz A/S og moderselskabet Novartis Healthcare A/S i forsøget på at hæve Sandoz’ skattepligtige indkomst med omkring 285,5 millioner kroner for årene...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.