Medicinrådet anbefaler kræftpille og sidestiller Zolgensma med Spinraza På trods af, at Medicinrådet ikke kunne vurdere værdien af Takedas kræftmiddel på baggrund af de indsendte studier, blev det alligevel til en godkendelse på onsdagens rådsmøde. Samtidig ophævede rådet det udvidede clock-stop, som blev nedsat over for SMA-behandlingen Zolgensma i marts.

Takeda kan ånde lettet op. Medicinrådet anbefalede på sit møde i går den japanske lægemiddelproducents kræftpille mod uhelbredelig ALK-positiv ikke-småcellet lungekræft som førstelinjebehandling. Det glæder naturligvis Patrik Forsell, der er landedirektør i Takedas danske og norske afdeling. Han roser Medicinrådets sekretariat for god og hurtig betjening. »Det har været et godt og velfungerende samarbejde med sekretariatet, hvor vi har haft indtrykket af, at de har gjort deres bedste for at sikre fremdrift i processen hos et meget travlt fagudvalg,« udtaler...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind