Medicinrådet kommer med seks nye anbefalinger Der er kommet seks nye anbefalinger fra Medicinrådet på områder som kronisk nyrekræft og kronisk myeloid leukæmi. Rådet er desuden kommet med en ny medicinanbefaling til muskelsvind og et nyt klinisk sammenligningsgrundlag.

Medicinrådet har på sit seneste møde færdigbehandlet seks nye anbefalinger. De nye anbefalinger spænder fra behandling af kronisk nyrekræft over kronisk myeloid leukæmi til multipel sklerose. Det er ganske enkelt fantastisk, at langt flere endelig kan få den medicin, som gavner dem Simon Toftgaard Jespersen, formand, Muskelsvindfonden Fire behandlinger har fået grønt lys, mens to behandlinger ikke har fået en anbefaling. Astellas Pharma, Novartis og Takeda er de virksomheder, som har fået positive tilbagemeldinger på deres lægemidler. Derimod har MSD...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.