Novartis og Pfizer skærer i prisen på kræftmidler for at få anbefaling fra NICE Det britiske prioriteringsinstitut NICE har givet grønt lys til at bruge Novatis kræftmiddel Afinitor og Pfizer's Xalkori til standardbehandling efter at firmaerne har sænket priserne markant.

Novartis og Pfizer har – efter at have tilbudt store rabatter – fået blåstemplet to kræftlægemidler til standardbehandling af bestemte undergrupper af patienter med brystkræft det britiske prioriteringsinstitut NICE (The National Institute for Health and Care Excellence). NICE anbefaler, at Afinitor i kombination med exemestan kan bruges til behandling af HER2-negativ, hormon-receptor-positiv fremskreden brystkræft, samt at Xalkori kan bruges til behandling ikke-småcellet lungekræft. Det fremgår af et udkast til en behandlingsvejledning, som prioriteringsinstituttet netop har sendt i høring. Godkendelsen kommer efter, at NICE...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind