Peter Jørgensen, direktør i Industriforeningen for Generiske og Biosimilære Lægemidler, mener, at Norge kan drage fordel af det fælles nordiske udbud på Danmarks bekostning.

Industrien modsiger Amgros: Fælles nordisk udbud er en fordel for Norge – ikke for Danmark IGL og LIF er ikke overrasket over, at Amgros ifølge eget udsagn kunne have indhentet samme tilbud, som man modtog i forrige fælles nordiske udbud, hvis man havde holdt sig til et udelukkende dansk udbud.

Fronterne bliver trukket op i debatten om effekten af det fælles nordiske udbud. Som jeg ser det, er det i vidt omfang Norge, der i større udstrækning prøver at få gavn af samarbejdet – simpelthen fordi de vil have Danmark med som understøttende deres udbud Peter Jørgensen, direktør, Industriforeningen for Generiske og Biosimilære Lægemidler I dag har Amgros taget hul på indledende møder med en række lægemiddelproducenter, hvor regionernes medicinindkøber inviterede til dialog om det kommende fælles nordiske udbud, som...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.