Lars Berendt
Lars Berendt, der er kommunikationschef i Roche Diagnostics, oplyser, at et søsterselskab i Tyskland har fået godkendelse til hjemmebrug af en mindre invasiv lyntest, der kun skal to centimeter op i næsen.Foto: Per Kjærbye

Storleverandør af lyntest til det offentlige: Lyntest sikrer smidig og sikker genåbning Roche Diagnostics, der leverer lyntest til Falck og SOS International, forklarer, at det stadig er en samfundsmæssig gevinst at benytte lyntest, selvom andelen af falsk positive svar for tiden udgør over halvdelen af alle positive testsvar.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.