Antigentest
Foto: Johan Nilsson/TT/Ritzau Scanpix

Forsker går i rette med Heunicke: Intet sundhedsfagligt belæg bag indkøb af nye lyntests Afdelingslæge Uffe Vest Schneider, der aktuelt gransker over 20 forskellige lyntests i et stort forskningsprojekt, mener, at sundhedsministeren bruger et sundhedsfagligt argument til at legitimere myndighedernes indkøb af 10 millioner lyntest, som der ikke er videnskabeligt belæg for.

Der er politik, og der er sagkundskab. Det er han i sin fulde ret til at gøre som sundhedsminister, men så skal han bare sige, at hans beslutning er politisk og ikke sundhedsfaglig Uffe Vest Schneider, afdelingslæge, Klinisk Mikrobiologisk Afd., Amager og Hvidovre Hospital Somme tider går de to hånd i hånd. Somme tider gør de ikke, men det kan ende galt, hvis man foregiver, at politiske beslutninger bygger på evidens. Sidstnævnte mener Uffe Vest Schneider, der er afdelingslæge og...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.