Antigentest
»Vi blev bedt om at lave en national afprøvning af antigentest, og derfor har vi lavet en protokol med en prospektiv og en retrospektiv afprøvning af antigentest. På nuværende tidspunkt er 17 firmaer tilmeldt den aftestning,« siger afdelingslæge og ph.d. Uffe Vest Schneider.Foto: Johan Nilsson/TT/Ritzau Scanpix

Stort dansk studie vil granske 17 forskellige lyntest: »Vi er nødt til at sikre os, at de test, vi køber, er i orden« I et kvalitetssikringsprojekt vil den kliniske mikrobiolog Uffe Vest Schneider og landets klinisk mikrobiologiske afdelinger på foranledning af Danske Regioner undersøge, hvordan 17 lyntest klarer sig overfor hinanden, når man bruger dem på prøver taget fra udånding, spyt, svælg eller i den ydre del af næsen.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.