Dorthe Christensen, vicedirektør, region Midtjylland
»Det skulle gå stærkt, og det handlede meget om, hvilke udbydere der kunne skalere op til en rimelig pris så hurtigt som muligt, og om hvordan vi kunne imødekomme udbydernes behov for løbende betalingsfrister,« fortæller Dorthe Christensen, der som vicedirektør i Region Midtjylland forhandlede de første aftaler med private udbydere af lyntests på plads i begyndelsen af december.Foto: Anders E. Dalsgaard

Lyntests kostede regionerne 212 mio. kr. på under tre uger: Det skulle gå stærkt I dag udløber Danske Regioners udbud til den næste omgang af COVID-19-lyntest. Ifølge vicedirektør Dorthe Christensen fra Region Midt indeholder udbuddet, der har en værdi på omkring en milliard kroner, større krav om mobile testenheder, så man hurtigere kan rykke ud til større smitteudbrud i f.eks. en børnehave eller på et plejehjem.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.