Bent Frandsen, adm. direktør i ExpreS2ion Biotechnologies
Foto: ExpreS2ion Biotechnologies

Så langt, så godt: Dansk vaccinehåb klarer skærene i tidlige fase 1-forsøg Den adm. direktør i ExpreS2ion, der er med til at udvikle en dansk COVID-19-vaccine, fortæller, at man potentielt kan begynde fase 2- og 3-forsøg i andet og tredje kvartal, efter at foreløbige sikkerhedsdata viser lovende resultater.

Sikkerheden i den danske COVID-19-vaccine, der indtil videre blot hedder ABNCoV2, ser ud til at være i top. Vi har nu set på de første 18 raske frivillige, der er blevet doseret med tre doser, og her har vi set, at vaccinen sikkerhedsmæssigt har været helt i orden Bent Frandsen, adm. direktør, ExpreS2ion Biotechnologies Det viser de foreløbige resultater fra det kliniske fase 1-studie udført på det hollandske Radboud Universitet. Forsøget, der er navngivet COUGH-1, tæller i alt 42 raske...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.