Testcenter for COVID-19 i Parken
Copenhagen Medical, der har lyntestet københavnere for COVID-19 i Parken, blev sammen med Falck de store tabere, da vinderne af det offentlige udbud om at teste danskerne i de kommende tre måneder blev offentliggjort. Udbuddet har en samlet værdi på omkring én milliard kroner.Foto: Martin Lehmann/Ritzau Scanpix

Falck skrottet i offentligt udbud af lyntest Det offentlige udbud på lyntests i Danmark endte med en bet for Falck, der blev droppet som leverandør i alle landets regioner. SOS International og Carelink skal nu trække i latexhandskerne.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.