Lempede retningslinjer for opbevaring af COVID-vaccine er global gamechanger
Flemming Konradsen har mere end 25 års erfaring inden for global sundhed og har arbejdet for internationale forskningsinstitutioner, NGO’er og danske universiteter, ligesom han har udført feltstudier i flere afrikanske og asiatiske lande.

Lempede retningslinjer for opbevaring af COVID-vaccine er global gamechanger Strikse krav om opbevaring ved ekstremt lave temperaturer har til en vis grad udelukket brugen af Pfizer/BioNTechs vaccine mod COVID-19 udenfor de store byer i fattige dele af verden. Derfor er det godt nyt for især lavindkomstlande, at vaccinen nu må opbevares ved højere temperaturer i markant længere tid, siger professor i global sundhed.

Det kan få store betydning for lavindkomstlande, at Det Europæiske Lægemiddelagentur nu har lempet retningslinjerne, så Pfizer/BioNTechs vaccine mod COVID-19 nu må opbevares ved højere temperaturer. De nye retningslinjer vil bestemt lette brugen af vaccinen udenfor de store byer i lavindkomstlande Flemming Konradsen, professor i global sundhed, Institut for Folkesundhedsvidenskab, KU Ifølge EMA må man nu opbevare vaccinen ved to til otte grader celsius i op til en måned i stedet for de blot fem dage, som hidtil har været...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind