Flemming Konradsen har mere end 25 års erfaring inden for global sundhed og har arbejdet for internationale forskningsinstitutioner, NGO’er og danske universiteter, ligesom han har udført feltstudier i flere afrikanske og asiatiske lande.

Lempede retningslinjer for opbevaring af COVID-vaccine er global gamechanger Strikse krav om opbevaring ved ekstremt lave temperaturer har til en vis grad udelukket brugen af Pfizer/BioNTechs vaccine mod COVID-19 udenfor de store byer i fattige dele af verden. Derfor er det godt nyt for især lavindkomstlande, at vaccinen nu må opbevares ved højere temperaturer i markant længere tid, siger professor i global sundhed.

Det kan få store betydning for lavindkomstlande, at Det Europæiske Lægemiddelagentur nu har lempet retningslinjerne, så Pfizer/BioNTechs vaccine mod COVID-19 nu må opbevares ved højere temperaturer. De nye retningslinjer vil bestemt lette brugen af vaccinen udenfor de store byer i lavindkomstlande Flemming Konradsen, professor i global sundhed, Institut for Folkesundhedsvidenskab, KU Ifølge EMA må man nu opbevare vaccinen ved to til otte grader celsius i op til en måned i stedet for de blot fem dage, som hidtil har været...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.