Lars Holger Ehlers
Flere COVID-19-vacciner er udviklet på baggrund af massive offentlige investeringer, men det har været nødvendigt, mener Lars Holger Ehlers, professor i sundhedsøkonomi. »Ellers havde medicinalfirmaerne manglet incitamentet for at komme i gang med at udvikle vaccinerne,« mener han.Foto: AAU, Lars Horn/Baghuset

Firmaer tjener milliarder på COVID-19-vacciner: Og det er en god forretning for verdenssamfundet Udvikling af vacciner mod COVID-19 har skabt helt nye standarder for, hvor hurtigt medicinalfirmaer kan gå fra indledende forsøg med medicin til at tjene milliarder af kroner. Men det er velfortjent, og verdenssamfundet tjener endnu mere på det, mener professor og sundhedsøkonom Lars Holger Ehlers.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Allerede bruger? Log ind