Skæv global vaccinefordeling: Dårlig logistik og manglende adgang til vacciner truer COVAX’ vaccineindsats
Ambitionen med det internationale samarbejde COVAX er at bekæmpe COVID-19-pandemien ud fra devisen, at ingen er i sikkerhed, før alle er i sikkerhed, forklarer Flemming Konradsen, professor i global miljøsundhed ved KU. Ifølge WHO koster COVID-19-pandemien globalt set 2.325 milliarder kroner hver eneste måned.

Skæv global vaccinefordeling: Dårlig logistik og manglende adgang til vacciner truer COVAX’ vaccineindsats En 21-årig sund knægt fra Hjørring skal ikke vaccineres mod COVID-19 før frontpersonalet i Zimbabwe, mener professor i global sundhed Flemming Konradsen. Han peger på, at vi i Vesten har en stor interesse i løbende at få vaccineret befolkningerne i fattigere lande, da farligere mutationer opstår, når COVID-19 er ude af kontrol.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.