Leif Vestergaard, direktør for Kræftens Bekæmpelse.

Leif Vestergaard mærker pres fra lægemiddelfirmaer: Giv Medicinrådet flere muskler Medicinrådet oplever at industrien i langt højere grad end tidligere forsøger at lægge pres på rådet. Det får Leif Vestergaard til at pege på nødvendigheden af en ny tilgang til medicinområdet – og flere beføjelser til Medicinrådet.

Artiklen er rettet den 9. januar kl. 13.30, hvor der er fjernet et citat fra kommunikationschef i Roche, Morten Wiberg. Leif Vestergaard og resten af Medicinrådets medlemmer kom under heftig beskydning før jul, i forbindelse med en sag om lægemidlet Ocrevus (Ocrelizumab) fra Roche, der bruges mod primær progressiv multiple sclerose (PPMS). Scleroseforeningen og producenten bag lægemidlet havde lagt pres på rådet for at dobbeltbehandle Ocrevus på rådsmødet i december. Det gjorde rådet ikke, og selvom Leif Vestergaard har stor...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind