Medicinrådet slår fast: Evidensen for off-label bliver gennemgået Trods kritik fra industrien, kommer Medicinrådets fagudvalg til at undersøge evidensen af et off-label-præparat til sclerose, da andet vil være i uoverensstemmelse med rådets metoder.

Medicinrådet vil gennemgå evidensen for et off-label-præparat i en fælles regional behandlingsvejledning for behandling af attakvis multipel sclerose og recidiverende multipel sclerose (MS og RMS). Dette sker på trods af indvendinger fra flere virksomheder. Det slår Medicinrådet fast i breve til Roche, Biogen og Lægemiddelindustriforeningen (Lif). »Vi er fortsat af den opfattelse, at det vil være af væsentlig klinisk interesse, at evidensen for brug af rituximab vil blive gennemgået af fagudvalget,« skriver rådet til Lif. Medicinrådet nævner i sit svar...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind