»Vi mener det er helt urimeligt at anklage os for at sende syge mennesker i kørestol. Vi ved udmærket, at vores anbefalinger har stor betydning for mange patienter, og det betyder også, at vi er nødt til at være grundige,« siger Jørgen Schøler Kristensen, formand for Medicinrådet.

Formand for Medicinrådet: Urimelig anklage fra Scleroseforeningen Scleroseforeningens kampagne mod Medicinrådet er urimelig, mener rådets formand Jørgen Schøler Kristensen, der afviser, at beslutning om sclerosemidlet Ocrevus bliver forhalet.

Mens direktør i Scleroseforeningen, Klaus Høm, i torsdag formiddag troppede op hos Medicinrådet i København med en kørestol som en julegave til rådet, buldrede mere end 2.000 mails med virtuelle kørestole ind i Medicinrådets indbakke. I flere danske dagblade kan man i dag også se en helsides annonce med billeder af kørestole under teksten »Medicinrådet sender syge mennesker i kørestol.« Kørestolene er en del af en kampagne fra Scleroseforeningen mod Medicinrådet, som foreningen kritiserer for at være for sløve i...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.