Formand for Medicinrådet: Urimelig anklage fra Scleroseforeningen
»Vi mener det er helt urimeligt at anklage os for at sende syge mennesker i kørestol. Vi ved udmærket, at vores anbefalinger har stor betydning for mange patienter, og det betyder også, at vi er nødt til at være grundige,« siger Jørgen Schøler Kristensen, formand for Medicinrådet.

Formand for Medicinrådet: Urimelig anklage fra Scleroseforeningen Scleroseforeningens kampagne mod Medicinrådet er urimelig, mener rådets formand Jørgen Schøler Kristensen, der afviser, at beslutning om sclerosemidlet Ocrevus bliver forhalet.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA. Googles Privatlivspolitik and vilkår gælder.