Medicinrådet vil have regionerne til at udpege formænd for fagudvalg Når De Lægefaglige Selskaber overtalelsesevner ikke rækker, skal regionerne selv kunne diktere, hvilke specialister der skal sidde i Medicinrådets fagudvalg.  Sådan lyder et af flere forslag fra Medicinrådet.

Når De Lægevidenskabelige Selskaber tilsyneladende har så svært ved at finde specialister, der har lyst til at være formænd for Medicinrådets fagudvalg, kunne regionerne få lov til at diktere, hvilke af deres specialister, der skulle være det. Sådan lyder ét forslag, som Medicinrådet ifølge et bilag til dagsordenen for sit kommende møde nu fremsætter i et forsøg på at løse op for det problem, at Medicinrådet pt mangler syv fagudvalgs-formænd. Problemet har fået Lægemiddelindustriforeningen (Lif) til at udtale kritik af...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.