Medicinrådet vil stille større krav til habilitet Et forslag til en regulær habilitetspolitik for Medicinrådets medlemmer vil blive præsenteret på det kommende møde. Formand lægger op til stramninger af de nuværende habilitetsregler.

Medlemmer af Medicinrådet og de rådgivende fagudvalg kan fremover bliver underlagt strammere regler for habilitet, end det var tilfældet i KRIS og RADS. Det sker for sikre troværdighed omkring rådets afgørelser, forklarer formand Jørgen Schøler Kristensen. »Det er afgørende for Medicinrådet, at der er tiltro til de afgørelser, der træffes i rådet, og den tiltro bygger langt hen ad vejen på habilitet. Det er så vigtigt for, at vi er tydelige på området, og derfor blev vi enige om, at rådet har...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.