Flere EMA-eksperter ville ikke anbefale Ocrevus til primær progressiv sclerose Det var et uenigt eksperthold, der forrige år anbefalede at udvide indikationen for midlet Ocrevus til også at indbefatte primær progressiv sclerose. Flere specialister argumenterede for et nej pga. ringe dokumentation for effekt, der i øvrigt så ud til at være meget lille.

Patientforeninger har hen over sommeren revset Medicinrådet for, at det i juni sagde nej til at anbefale Ocrevus som standardbehandling til primær progressiv sclerose. De er vrede over, at Medicinrådet ikke vil anbefale det, når både det europæiske og det amerikanske lægemiddelagentur i foråret 2017 sagde god for at udvide indikationen fra kun at gælde attakvis sclerose til også at omfatte primær progressiv sclerose. Men i de ekspertkomitéer, som de to agenturer hver især havde nedsat til at vurdere Ocrevus...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.