Medicinrådet ser igen på Ocrevus Torsdag tager Medicinrådet på ny stilling til det omstridte sclerose-middel Ocrevus. Denne gang skal rådet vurdere den kliniske merværdi af midlet til subgrupper af patienter med primær progressiv multipel sclerose.

Torsdag bliver der skrevet endnu et kapitel i sagaen om Ocrevus (ocrelizumab), der som det eneste er EMA-godkendt til behandling af primær progressiv multipel sclerose Der skal Medicinrådet nemlig komme med sin vurdering af den kliniske merværdi af Ocrevus til behandling af subgrupper af patienter med primær progressiv multipel sclerose. Vurderingen vil være det seneste kapitel i en længere føljeton om lægemidlet, og den kommer i forlængelse af Medicinrådets egen beslutning om ikke at anbefale Ocrevus som standardbehandling til patienter...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.