Professor og overlæge Finn Sellebjerg fremhæver især fire studier af behandling til multpiel sklerose fra årets ECTRIMS-kongres.

Topforskers dom: Her blev ECTRIMS for alvor interessant Dagens Pharma har taget en snak med overlæge og professor Finn Sellebjerg om de mest interessante forskningsnyheder fra årets kongres for European Committee for Treatment and Research in Multiple Sclerosis.

Årets kongres for European Committee for Treatment and Research in Multiple Sclerosis (ECTRIMS) er slut, og blandt de mange deltagere, som har fulgt med i løbet af hele kongressen, er professor og overlæge Finn Sellebjerg fra Dansk Multipel Sklerose Center på Rigshospitalet. Selvom årets kongres har været digital, har forskerne på Rigshospitalet indrettet sig, så de har kunnet følge med i alt den spændende forskning, som er blevet præsenteret. Dagens Pharma har taget en snak med Finn Sellebjerg for at...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.