Roche-middel forebygger nye angreb af multipel sklerose Tre nye kliniske studier viser, at patienter med primær progressiv MS har gavn af at tage Ocrevus (ocrelizumab), der både kan forebygge tilbagefald, udvikling af nye symptomer og hjernelæsioner.

Lægemidlet Ocrevus (ocrelizumab) forebygger effektivt nye angreb af patienter med recidiverende-remitterende multipel sklerose (MS) samt nye symptomer på progression af sygdommen. Det fremgår af tre studier, der er omtalt af magasinet ddmag.com og som er gennemført af et internationalt hold af forskere, deriblandt Amit Bar-Or and Douglas Arnold fra Montreals neurologiske institut og hospital ved McGill Universitet. I det første studie blev 732 patienter med primær progressiv MS randomiseret til enten at modtage ocrelizumab eller placebo. Studiet viste, at var...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind