Klinisk professor spændt på Medicinrådets afgørelse af sclerosemiddel Medicinrådet skal afgøre, om det nye lægemiddel Ocrevus skal godkendes til behandling af sclerose. Klinisk professor Per Soelberg Sørensen er spændt på afgørelsen.

Medicinrådet skal i dag, tirsdag, beslutte, om det nye lægemiddel Ocrevus skal godkendes til behandling af sclerose. En afgørelse, som Per Soelberg Sørensen, klinisk professor og leder af Dansk Multipel Sclerose Center på Rigshospitalet venter spændt på. Ifølge ham står afgørelsen mellem to argumenter. Enten skal Medicinrådet se på tidligere anvendte principper, som er, at et præparat skal være godkendt til behandling. Eller også skal de se på, at der er en ganske betydelig forskel i prisen. Indtil nu har Mabthera...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.