Christof Bischoff, adm. direktør i AstraZenecas danske og norske afdeling
Christof Bischoff, adm. direktør i AstraZenecas danske og norske afdeling, understreger, at forseelsen er en enlig svale, og at alle relevante medarbejdere efterfølgende er blevet trænet i ENLI’s regler.Foto: AstraZeneca

Lægemiddelindustriens eget nævn fandt bødeblokken frem i 2020: AstraZeneca modtog årets største bøde Det svensk-britiske lægemiddelfirma fik en bøde på 100.000 kr. af Etisk Nævn for Lægemiddelindustrien, efter at en af firmaets lægemiddelkonsulenter brugte en basisliste som reklame, hvor firmaet anpriste flere lægemidler uden at underbygge effekten.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.