Allan Flyvbjerg
Foto: Jesper Balleby

Direktør for SDCC ser en spændende fremtid for diabetesbehandlinger Kombinationsbehandlinger, kunstige bugspytkirtler, slagsmål om indikationer for risikofaktorer og mere personlig medicinering tegner ifølge Allan Flyvbjerg, direktør for Steno Diabetes Center Copenhagen, den nærmeste fremtid inden for behandling af diabetes.

Lægeverdenen har efterhånden lært navne som GLP-1 og SGLT2 at kende. Alle de store relevante medicinalfirmaer har noget i deres pipelines og i kliniske afprøvninger. Det ser spændende ud Allan Flyvbjerg, direktør, Steno Diabetes Center Copenhagen Behandlinger som semaglutid, liraglutid, dapagliflozin og empagliflozin har revolutioneret behandlingen af personer med diabetes. Fra initialt at være behandlinger målrettet sænkning af blodglukoseniveauet har behandlingerne vist sig også at kunne reducere risikoen for udvikling af en række komorbiditeter, herunder blandt andet nyresygdom og hjertesygdom...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.