Syddanmark og Lif indgår aftale om lægers efteruddannelse Ny aftale fastsætter retningslinjerne for samarbejde mellem lægemiddelvirksomheder og Region Syddanmark om efteruddannelse af læger. En aftale med de resterende tre regioner forventes på plads denne sommer.

Lægemiddelvirksomheder som ønsker at støtte kompetenceudvikling og efteruddannelse af personalet på de syddanske sygehuse må fremadrettet udelukkende henvende sig via sygehusdirektionen. Deltagergebyrets størrelse skal fremgå, og så må deltagelsen i arrangementerne ikke være behæftet med øvrige forpligtelser for hospitalernes ansatte. Det er hovedtrækkene i den aftale, som Region Syddanmark og Lægemiddelindustriforeningen (Lif) i dag har offentliggjort om fælles principper for samarbejdet om efteruddannelse. »Samarbejde med industrien har altid haft en høj prioritet. Men ingen må være i tvivl om det...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind