Lif arbejder på aftaler om lægers efteruddannelse i alle regioner Region Hovedstaden og Lægemiddelindustriforeningen har indgået en ny aftale, som sætter rammerne for industribetalt efteruddanelse af læger. Nu arbejder foreningen på at få lignende aftaler i hus med de øvrige regioner.

Hospitalernes afdelingsledelse skal i Hovedstaden fremover godkende og udvælge sundhedspersoner, der skal deltage i efteruddannelsesaktiviteter tilbudt af lægemiddelvirksomheder. Det er en af konsekvenserne af en ny aftale mellem Region Hovedstaden og Lægemiddelindustriforeningen (Lif), som sætter rammerne for samarbejde mellem industri og hospitalsansatte. Nu vil Lægemiddelindustriforeningen forsøge at lave lignede aftaler i de øvrige regioner. Chefkonsulent i Lægemiddelindustriforeningen (Lif) Carsten Blæsberg fortæller, at der aktuelt er dialog med de øvrige regioner om indgåelse af mulige aftalebaserede modeller for lægers efteruddannelse. »Fra regionernes side oplever vi et...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind