Foto: Lars Andersen

Lif: Der er brug for en vaccinestrategi COVID-19 har fået alles øjne op for, hvordan vaccination kan redde både liv og samfundsøkonomi. Hvorfor ikke starte med at benytte os af alle de andre muligheder for vaccination fra TBE og rotavirus til skoldkopper og meningitis, skriver Ida Sofie Jensen, koncernchef i Lægemiddelindustriforeningen.

Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. Og corona har om noget fået vores øjne op for de muligheder, der ligger i at kunne vaccinere mod smitsomme sygdomme. For nogle er hele deres eksistensgrundlag bygget på håbet om en COVID-vaccine – for andre er det muligheden for atter at kunne se familie, tage på arbejde og leve et almindeligt hverdagsliv, der afhænger af, hvornår der findes en vaccine eller en behandling mod COVID-19. Aldrig har vaccinediskussionen...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.