Lif kritiserer fælles nordisk udbud af lægemidler
»En national løsning vil passe meget bedre til, den måde vores sundhedsvæsen er indrettet på. Ved at holde det på et nationalt plan vil vi komme mange af de bureaukratiske udfordringer til livs, som der vil være med et fælles nordisk udbud. Det er lidt naivt at tro, at så længe vi bare går flere lande sammen, kan vi løse udfordringerne,« siger Henrik Vestergaard, viceadministrerende direktør i Lif.

Lif kritiserer fælles nordisk udbud af lægemidler Viceadministrerende direktør i Lif mener, at Danske Regioner og Amgros’ vision om et fælles nordisk udbud af lægemidler er uklar. Han foretrækker en national løsning.

Danske Regioners indkøbsvirksomhed for lægemidler, Amgros, har sammen med tilsvarende organisationer i Norge og Island taget initiativ til at etablere et fælles nordisk udbud for lægemidler til offentlige hospitaler. Viceadministrerende direktør i Lægemiddelindustriforeningen (Lif) Henrik Vestergaard finder ideen naiv og mener i stedet, at regionerne og Amgros burde satse på en national løsning. »En national løsning vil passe meget bedre til, den måde vores sundhedsvæsen er indrettet på. Ved at holde det på et nationalt plan vil vi komme mange...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind