Stine Brix
Forslaget om behandlerfarmaceuter bekymrer Enhedslistens sundhedsordfører Stine Brix, fordi eksempelvis p-piller er omfattet af forslaget.

28 lægemidler skal kunne genordineres direkte fra apoteket Sundhedsministeriet har offentliggjort listen over de lægemidler, man tiltænker at lade farmaceuter på danske apoteker genordinere til patienter, som led i et lovforslag fra sundhedsminister, Ellen Trane Nørby (V).

Apotekerne skal knytte tættere bånd til det nære sundhedsvæsen, og derfor skal farmaceuterne på landets apoteker fremover have mulighed for at genordinere en række lægemidler, hvis de har gennemført et kursus i behandlerfarmaci, lyder et lovforslag (pdf) fra sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V). Som svar på et spørgsmål stillet af Enhedslistens Stine Brix har ministeriet nu fremlagt en liste over de lægemidler (pdf), som farmaceuter skal kunne udskrive. 28 lægemidler fremgår af listen, og der er i høj grad tale...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind