Selskab lettet: Revideret RADS-vejledning åbner for stort forsøg Dansk Cardiologisk Selskab er meget tilfreds med, at RADS har åbnet en kattelem for at anvende Pradaxa (dabigatran) – det gør det muligt at gennemføre det store kliniske DANNOAC som planlagt.

RADS’ reviderede vejledning for behandling af atrieflimren falder i noget bedre jord hos formand for Dansk Cardiologisk Selskab, overlæge, dr.med, klinisk lektor Lene Holmvang, end den vejledning, som rådet sendte i høring i efteråret. I en artikel på Dagens Pharma beskrev hun dengang udkastet som værende ‘meget andet end faglig’. I dag glæder hun sig over, at den endelige vejledning i det mindste ikke spænder ben for det store danske studie DANNOAC, der med Hjerteforeningens midler i ryggen skal sammenligne effekt, sideeffekter...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.