Ny ESC-guideline sidestiller alle fire NOAK-midler Mens RADS kun sidestiller tre ud af fire NOAK-midler til behandling af kardiovaskulære sygdomme og lader lægemidlet Pradaxa hænge, sidestiller European Society of Cardiology alle fire midler til behandling af atrieflimmer. Det undrer producenten af Pradaxa.

En ny guideline for behandling af atrieflimren, som netop er udviklet og offentliggjort af en arbejdsgruppe under European Society of Cardiology (ESC), sidestiller de fire eksisterende NOAK-midler på markedet. Anbefalingen afviger fra den danske guideline, der for godt en måned siden blev fremlagt af Rådet for Dyr Sygehusmedicin og som kun sidestiller tre af lægemidlerne, Eliquis (apixaban), Lixiane (edoxaban) og Xarelto (rivaroxaban). Pradaxa derimod valgte RADS ikke at sidestille med de andre. Tobias Speerschneider der er medicinsk chef inden for...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind