RADS afviser kritik fra hjertelæger: Vi har lyttet til jeres fageksperter Rådet for anvendelse af dyr sygehusmedicin undrer sig over, hvorfor Dansk Cardiologisk Selskab kritiserer dem for sin vejledning om behandling af atrieflimren. For selskabet har selv peget på de fageksperter, der har rådgivet rådet.

Rads har i sin nedgradering af det blodfortyndende middel Pradaxa (dabigatran) i sin behandlingsvejledning af patienter med bl.a. atrieflimren ikke ‘sammenlignet pærer og bananer’, er ikke blevet bedt om at ‘vælge mellem stoffer’ og har ikke ‘taget stilling til økonomien.’ Det understreger rådet i en mail til Dagens Pharma  som en reaktion på de udtalelser, som formanden for Dansk Cardiologisk Selskab, Lene Holmvang kom med til Dagens Pharma en ny behandlingsvejledning fra European Society of Cardiology (ESC).   I modsvaret...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.