Selskab: Svært at finde kardiologer til fagudvalg under Medicinrådet
Med Medicinrådets habilitetsregler for firmabetalt kongresdeltagelse og en tiltagende arbejdsbyrde må vi erkende, at det kan være svært at få de rette personer til at stille op til fagudvalgene, , frygter formanden for Dansk Cardiologisk Selskab, overlæge Lene Holmvang.

Selskab: Svært at finde kardiologer til fagudvalg under Medicinrådet Habilitetsregler og stigende arbejdspres kan gøre det svært at finde egnede kandidater til Medicinrådets fagudvalg, mener formanden for Dansk Cardiologisk Selskab, Lene Holmvang.

Dansk Cardiologisk Selskab har for nylig indstillet overlæge Juliane Theilade fra Herlev Hospital som formand for fagudvalget for hyperlipidæmi under Medicinrådet. At finde de øvrige medlemmer til udvalget, som er villige til at yde en ubetalt indsats og kan leve op til rådets habilitetsregler, kan derimod blive en vanskelig opgave, frygter formanden for Dansk Cardiologisk Selskab, overlæge Lene Holmvang, Rigshospitalet. »Det er klart, at vi som kardiologer gerne vil bidrage til fagudvalgene med uvildig rådgivning, og vi har faktisk tidligere...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind