RADS ændrer formulering i omstridt vejledning Boehringer Ingelheim er tilfreds med, at RADS på det seneste og sidste møde besluttede at ændre ordlyden i vejledningen for oral antikuagulationsbehandling for patienter med atriefliimren.

Boehringer Ingelheim er meget tilfreds med den seneste opdatering af behandlingsvejledningen for oral antikuagulationsbehandling for patienter med atrieflimren. I den opdaterede version går firmaets lægemiddel Pradaxa fra ‘en svag anbefaling imod’ til at der nu står ‘en svag anbefaling for’. I en pressemeddelelse skriver Boehringer Ingelheim bl.a: »Boehringer Ingelheim Danmark hilser det således velkommen, at RADS nu tilsyneladende anerkender de stærke data for Pradaxa, som er blevet publiceret i nationale og internationale tidsskrifter.« Formanden for RADS-fagudvalget Anna-Marie Bloch Münster, siger...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.