Ron Park
Ron Park, Vice President, Global Product Strategy-Head for Personalized Healthcare i schweiziske Roche var på besøg i Danmark i sidste uge, hvor han bl.a. mødtes med Invest in Denmark, der hører under Udenrigsministeriet, og Nationalt Genom Center for at præsentere Roches syn på udviklingen inden for personlig medicin og drøfte muligheden for et samarbejde.Foto: Kennt Havgaard

Roche opfordrer til nordisk samarbejde om personlig medicin Danmark har et stort potentiale inden for udviklingen af personlig medicin, især hvis det sker i et nordisk samarbejde, mener den internationale chef for Personalized Healthcare i schweiziske Roche.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind