Prisreduktion baner vejen for godkendelse af Perjeta i Storbritannien Rabat fra producenten Roche får britiske Nice til at ændre holdning til brug af Perjeta til behandling af tidlig HER2-positiv brystkræft, som har spredt sig til lymfeknuder. Medicinrådet afviste midlet i efteråret.

I et endeligt udkast til vejledning for brug af Perjeta (pertuzumab) anbefaler britiske Nice (National Institute for Health and Care Excellence) nu brugen af Perjeta til behandling af tidlig HER2-positiv brystkræft hos patienter, hvor sygdommen har spredt sig til lymfeknuderne. I juni afviste Nice at godkende Perjeta til denne indikation, fordi usikkerheder om den kliniske effektivitet gjorde beregninger af Perjetas kosteffektivitet usikre. Men producenten Roche tilbyder nu yderligere rabatter på Perjeta som gør, at brugen af midlet efter Nices vurdering...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.