Perjeta forlænger livet hos patienter med brystkræft Kvinder med aggresiv brystkræft lever længere uden tilbagefald, når de får Perjeta i kombination med Herceptin og kemoterapi, viser nyt studie.

Kvinder, der er ramt af ‘Her 2-positiv tidlig brystcancer (eCB)’ lever længere uden tilbagefald, hvis de får Perjeta (pertuzumab) i kombination med Herceptin og kemoterapi frem for Herceptin og kemoterapi alene. Det dokumenterer fase III-studiet ‘Aphinity’ ifølge en pressemeddelelse fra medicinalfirmaet Roche. De patienter med diagnosen, der i studiet både fik Perjeta, Herceptin og kemoterapi  opnåede en statistisk signifikant reduktion af risikoen for fornyet invasiv sygdom eller død. Aphinity er et randomiseret, dobbeltblindet, placebokontrolleret og to-armet studie, der evaluerede lægemidlets effekt...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.