Flere nye tilgange til behandling er præsenteret på ASCO Der er på årets kongres for American Society of Clinical Oncology præsenteret flere resultater, der peger på nye måder at gå til patienter med forskellige former for kræft. Heriblandt i forhold til stråleterapi ved endetarmskræft og spændende resultater fra NATALEE-studiet og INDIGO-studiet.

Stråleterapi kan risikofrit udelades til nogle patienter med lokalfremskreden endetarmskræft og dermed reducere risikoen for nogle af de bivirkninger og effekter på livskvalitet, som ofte følger med strålebehandling. Det er konklusionen i et af de studier, der er blevet præsenteret data fra på den årlige kongres for American Society of Clinical Oncology (ASCO). Data er samtidig blevet publiceret i New England Journal of Medicine. I studiet blev 1.194 patienter med lokalfremskreden avanceret endetarmskræft kandiderende til prækirurgisk stråleterapi inkluderet. Patienterne, der...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.