Ribociclib reducerer risikoen for tilbagefald ved brystkræft med 25 pct. Nye data fra længere opfølgning på kvinder med brystkræft i behandling med ribociclib viser, at behandlingen reducerer risikoen for tilbagefald hos en bred vifte af patienter med sygdom i stadie II og III. Ifølge Novartis, der står bag ribociclib, understøtter data en ansøgning om udvidet regulatorisk godkendelse af behandlingen.

På den årlige brystkræftkongres San Antonio Breast Cancer Symposium (SABCS) har Novartis fremlagt nye data, der viser, hvor effektiv behandling af kvinder med brystkræft med ribociclib egentlig er. Data er fra det såkaldte NATALEE-studie, hvor forskerne bag studiet til SABCS kunne fremlægge resultater fra yderligere opfølgning efter nu i alt mediant 33,3 mdr. efter behandlingsopstart. Som klinikere ved vi, at patienter diagnosticeret med HR+/HER2- tidlig brystkræft fortsat har risiko for tilbagefald i årtier på trods af adjuverende endokrin behandling Gabriel...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.